Dijck & de Ridder helpt u verder

Belastingadvies

Fiscale wetten en regels zijn ingewikkeld en bovendien aan veel veranderingen onderhevig. Als ondernemer is het haast onmogelijk om van alle regels op de hoogte te zijn én te blijven. Het is daarom begrijpelijk dat u wel eens twijfelt of aan alle eisen is voldaan, of de aangifte wel klopt en of er niet per ongeluk iets onvolledig is in de boekhouding. Waarom dan niet vertrouwen op de specialist en ervoor kiezen om uw belastingzaken uit te besteden aan een boekhouder, een administratiekantoor of een belastingadviseur; aan een kantoor als Dijck & De Ridder.

Belastingaangifte en gerelateerde zaken uitbesteden

Het loont de moeite (en de kosten) om belastingzaken door een fiscaal specialist te laten regelen. Dat geeft u een aantal belangrijke zekerheden:

 • Het is 100% compliant, u voldoet aan alle wet- en regelgeving;
 • Het is zorgeloos, u houdt zich echt bezig met uw corebusiness;
 • U haalt eruit wat erin zit, want u loopt geen belastingvoordelen mis;
 • U draagt niet meer af dan nodig;
 • De continuïteit is gewaarborgd;
 • U maakt de beste keuzes, wij adviseren u namelijk proactief over zaken die u slimmer aan kunt pakken.

Expert in complexe belastingen

U kunt ook bij ons terecht met de meer complexe belastingvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan erf- en schenkbelastingaangiften. Wij zijn ervaren en hebben veel kennis van dit soort belastingconstructies, die niet zo eenvoudig zijn. Sterker nog: onze hulp wordt regelmatig ingeroepen door notariskantoren uit de regio, die wij met betrekking tot deze onderwerpen de nodige ondersteuning bieden.

De afdeling die zorgdraagt voor belastingaangiften en belastingadvies staat onder leiding van Fred Voorn. Hij heeft zijn opleiding genoten bij twee van de zogenaamde big4 kantoren. Praktische haalbaarheid is bij hem altijd het streven en dat komt in zijn adviezen duidelijk naar voren. Hij zorgt dat u begrijpt waarom hij u bepaalde keuzes adviseert, zodat u een gedegen overweging kunt maken.

Overig specialisaties belastingadvies 

Wij hebben ons in het bijzonder toegelegd op advisering binnen het MKB en zijn daarbij sterk gericht op de verschillende invalshoeken van de DGA. Wij stellen  regelmatig de nodige overeenkomsten op die daarmee verband houden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van:

 • Een stamrechtovereenkomst;
 • Een leningsovereenkomst;
 • Managementovereenkomsten;
 • Onderhandse hypotheekovereenkomsten;
 • Overige stukken die passen binnen de MKB advisering.

Heeft u vragen over belastingen?

Wat zijn belastingtechnisch de slimste keuzes? Wat als ik in het buitenland wil ondernemen? Stel dit soort vragen vooral aan onze fiscale specialisten. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

Het team dat het voor u waarmaakt

Fred Voorn

Fred Voorn

Belastingadviseur / Eigenaar

Lees meer
Fons Poort

Fons Poort

Fiscale Afdeling

Lees meer
Mark Baas

Mark Baas

Fiscale Afdeling

Lees meer

Ik heb een vraag