Dijck & de Ridder helpt u verder

Overige advisering

Naast onze eerdergenoemde diensten zoals financiële administratie en rapportages, belastingadvies, jaarrekeningen en salarisadministratie kunnen wij nog meer voor u betekenen. In de loop der jaren hebben wij expertise opgebouwd bij uiteenlopende complexe vraagstukken waardoor wij op het gebied van advisering inmiddels breed inzetbaar zijn.  

Waar kunnen we u bij helpen? 

Naast de fiscale advisering welke uiteraard een aanhoudend proces is, kunnen onze specialisten onder andere advies bieden op de volgende vlakken: 

  • Bedrijfsopvolging binnen de familiesfeer waarbij wij zowel de kopende als de verkopende partij ter zijde kunnen staan;
  • Begeleiden van het verkooptraject van een onderneming;
  • Uitvoeren van het ‘duedilligence’ onderzoek ten behoeve van de aankoop van een onderneming; 
  • De "inrichting" van de dataroom welke dient als ondersteuning bij een verkooptraject;
  • Het volledig opzetten van de administratie en rapportages ten behoeve van een buitenlandse beursgenoteerde onderneming welke zich in Nederland vestigt;
  • Waardebepaling van de onderneming bij een interne aandelen verkoop.

Heeft u advies of begeleiding nodig bij een complex vraagstuk? 

Bovenstaande punten zijn slechts een greep uit de vele adviseringen die door ons recentelijk zijn uitgevoerd. Heeft u zelf ook een complex vraagstuk waarvoor u zich graag laat adviseren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren en begeleiden u graag op een voor u onbekend terrein. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op.  

Neem contact op

Het team dat het voor u waarmaakt

Fred Voorn

Fred Voorn

Belastingadviseur / Eigenaar

Lees meer
Marco Brinkman

Marco Brinkman

MKB adviseur / Eigenaar

Lees meer

Ik heb een vraag