Wij zijn Dijck & de Ridder

Dijck & de Ridder

Dijck & de Ridder is een administratie- en belastingadvieskantoor in Hilversum. Wij verzorgen uw administratie en boekhouding op een professionele, betrouwbare en verzorgde wijze. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw financiële zaken goed op orde zijn, zodat u weet waar u aan toe bent. Dankzij Dijck & de Ridder weet u welke stappen u kunt zetten en heeft u altijd actueel inzicht in de cijfers.

De start van administratiekantoor Dijck & de Ridder

Twintig jaar geleden maakte Fred Voorn zijn droom waar en startte hij zijn eigen boekhoudkantoor in zijn geboorteplaats Hilversum. Fred vond zijn eigen naam niet toepasselijk om te gebruiken voor het administratiekantoor, dus nam hij een partij in de hand om een passende en krachtige naam te verzinnen. De keuze viel op Dijck & de Ridder; een krachtige naam dat perfect past bij een administratiekantoor en ons statige pand op de Koninginneweg in Hilversum.

Dijck staat voor standvastig en de Ridder als strijdvaardig. Want dat is waar het bedrijf voor staat. Bij Dijck & de Ridder zoeken we alles tot op de bodem uit en gaan we door tot we tevreden zijn met het resultaat. Wij willen het beste voor onze cliënten bereiken en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Kennis en expertise in huis

Fred Voorn, eigenaar van Dijck & de Ridder, heeft voor de oprichting van zijn eigen administratiekantoor gewerkt bij grote internationale accountantskantoren. De kennis en ervaring die hij heeft opgedaan, heeft hij meegenomen en ingezet bij het oprichten van Dijck & de Ridder. Bij Dijck & de Ridder hebben wij kennis en expertise in huis. Waardoor u uw administratie met een veilig en prettig gevoel uit handen kunt geven aan onze specialisten. Wij garanderen u kwaliteit en blijven onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

Dijck & de Ridder heeft diverse samenwerkingsverbanden, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Zo hebben Fred Voorn en Marco Brinkman geïnvesteerd in het leggen van contacten bij diverse banken, advocatenkantoren, assurantietussenpersonen en notariskantoren. Daarnaast is Dijck & de Ridder aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs en lid van het NOAB.

De flexibiliteit en transparantie van Dijck & de Ridder

Een goede, open en duidelijke communicatie naar onze klanten staat voorop. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en hoe u ervoor staat. Dijck & de Ridder streeft naar een persoonlijke aanpak. Daarnaast bieden wij flexibiliteit en denken wij ook echt met u mee. Wij kijken verder dan de standaardoplossing. De specialisten van Dijck & de Ridder verzorgen op een professionele en prettige manier uw administratie en helpen u graag verder.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Ik heb een vraag