Laura van Weenen

Samenstel - en Financiële Afdeling

 

Ik ben Laura van Weenen, sinds juni 2019 medewerker op de financiële en samenstelafdeling.

Laura van Weenen

Na mijn opleiding PDB ben ik bij een internationaal bedrijf op een financiële afdeling gestart en heb daar binnen diverse functies veel werkervaring opgedaan. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd om een allround administratieve ervaring op te bouwen. Die kennis en ervaring heb ik gebruikt om bij een aantal bedrijven de administratie intern op te zetten, te voeren en uiteindelijk over te dragen.

Binnen Dijck & de Ridder werken wij, met een jong en energiek team samen. Onze kracht ligt in het voeren van een volledige en betrouwbare administratie waarbij we inspelen op de digitale ontwikkelingen en de interne specialisten hun krachten laten bundelen om u daarmee de juiste ondersteuning te bieden.

Mijn kracht ligt in het luisteren naar de persoon en ondernemer binnen uw bedrijf en het vormgeven aan hoe wij de beste ondersteuning kunnen bieden daar waar u behoefte aan heeft. Mocht u ergens tegenaan lopen binnen het verwerken of voeren van de administratie dan sta ik voor u klaar om mee te denken hoe we dat kunnen oplossen.

Samen staan we sterk!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Ik heb een vraag