Nieuws

Het laatste nieuws en ontwikkelingen

Dijck & De Ridder is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2021! Stem jij op ons?

Wat zijn wij trots! Dijck & de Ridder maakt kans op de Exact Cloud Award 2021.
Dé onderscheiding voor administratie- en accountantskantoren die continu bezig zijn met innovaties en zich willen profileren als kantoor van de toekomst.

Eén van de drijfveren om deel te nemen aan de Exact Cloud Award is dat we ons als kantoor blijven motiveren om na te denken over de innovaties en visie van Dijck & de Ridder.

Naast deze prijs is er ook de Exact Crowd Award: de publieksprijs. Daar hebben we jouw stem voor nodig: https://www.exact.com/nl/branche/accountancy/cloud-award/dijck-de-ridder

Stemmen is mogelijk tot 8 oktober 09.00.

Waarom wij deze prijs verdienen

Begin 2019 hebben wij naar onze organisatie gekeken en een visieplan opgesteld. De centrale vraag daarin is: “Hoe kunnen we ons blijven verbeteren qua dienstverlening en communicatie, zowel intern als naar onze cliënten”. Wij vonden dat het tijd was voor verandering en hebben grote stappen gezet naar meer professionaliteit en om mee te gaan met de tijd van nu.

Met trots hebben wij geconstateerd dat wij na twee jaar hier intensief bezig mee te zijn geweest een flinke groei hebben gemaakt.

Help jij ons aan de Award?

Het behalen van de Cloud Award is voor ons de bevestiging en erkenning dat wij op de goede weg zijn als het kantoor van de toekomst!

Stem op ons via deze link:
https://www.exact.com/nl/branche/accountancy/cloud-award/dijck-de-ridder

Alvast hartelijk bedankt, namens het hele team van Dijck & De Ridder

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Cliënten

Ik heb een vraag