Nieuws

Het laatste nieuws en ontwikkelingen

Hoera! Dijck & De Ridder wint de Cloud Award voor Samenwerking

We did it! Wij zijn trots te mogen mededelen dat wij een Exact Award prijs hebben gewonnen: De Cloud Award voor samenwerking 2021.

Exact Cloud Award 2021

De Exact Cloud Award is dé jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. Uit de inzendingen selecteerde de vakjury een top-10 van kantoren die een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld, waaronder Dijck & De Ridder. Vervolgens heeft deze vakjury tijdens een pitch van de 10 kantoren de winnaars gekozen.

Cloud Award voor samenwerking

Met trots nemen wij de Cloud Award voor samenwerking in ontvangst. Volgens het juryrapport is de transitie die wij als kantoor de afgelopen jaren hebben doorgemaakt een mooi praktijkvoorbeeld voor andere kantoren. Het persoonlijke contact is net zo belangrijk gebleven als de ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering.

Wat de jury het allermooiste vond is dat door de inzet van de juiste middelen en mensen op de juiste plaats, er geen klanten zijn afgehaakt tijdens deze gehele transitie. En daarom een terechte winnaar van de Samenwerking Award 2021.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.

Cliënten

Ik heb een vraag