Dijck & de Ridder helpt u verder

Financiële rapportages

Als u ervoor kiest om de financiële administratie uit te besteden bij een administratiekantoor als Dijck & de Ridder blijft u op de hoogte van de stand van zaken middels rapportages. Ook wanneer u zelf de administratie bijhoudt kunnen wij diverse financiële rapportages verzorgen. Net zoals bij onze andere diensten, is het opstellen van financiële rapportages veelal maatwerk.  

De rapportages die wij verzorgen variëren van de bekende debiteuren- en crediteurenlijsten tot eenvoudige of zeer uitgebreide maand- of kwartaalrapportages. Welke rapportages u ontvangt is afhankelijk van de informatie die u als ondernemer nodig heeft. Indien wenselijk leveren wij de financiële rapportages aan inclusief een bijbehorend advies van onze specialisten. Aan het begin van onze samenwerking bespreken wij met u de inhoud van deze rapportages, evenals de adviezen en de frequentie waarop u deze ontvangt.  

Financiële rapportages zijn veelal maatwerk 

Welke financiële rapportages voor uw onderneming van belang zijn hangt af van verschillende factoren. Voor iedere onderneming geldt dat er eens per jaar een jaarrekening opgesteld moet worden met de belangrijkste cijfers. Maar naast deze verplichte rapportage kunnen er nog talloze andere financiële rapportages opgesteld worden. Aan de hand van uw bedrijfsvoering en administratie, evenals de wensen van het management en/of geldverstrekkers, kunnen wij u in de benodigde financiële rapportages voorzien. Denk hierbij aan: 

  • Een debiteuren- en/of crediteurenlijst;
  • Rapportages van omzetresultaten en winstmarges;
  • Liquiditeitsontwikkelingen;
  • Kostenontwikkelingen;
  • Projectrapportages;
  • Eenvoudige tot zeer uitgebreide maand- of kwartaalrapportages.

Financiële rapportages uitbesteden 

Als uw passie ligt bij ondernemen, is het onderhouden van de bijbehorende financiële administratie meestal niet uw favoriete bezigheid. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om zaken als de financiële administratie en het opstellen van financiële rapportages uit te besteden aan een boekhouder of administratiekantoor als Dijck & de Ridder.  

Het uitbesteden van financiële rapportages brengt vele voordelen met zich mee. Voor de een is het uitbesteden vooral een kostenbesparing, maar voor de ander spelen zaken als continuïteit, capaciteit en kennis mee in de beslissing. Wat uw reden ook is, het doel van onze specialisten is altijd: u op een professionele en prettige manier van dienst zijn en met raad en daad bijstaan.  

Heeft u vragen over financiële rapportages? 

Welke financiële rapportages zijn het meest van belang voor mijn onderneming? Hoe krijg ik de grote hoeveelheid aan beschikbare informatie overzichtelijk? Onze specialisten gaan graag met u om de tafel en geven antwoord op uw vragen.

Neem contact op

Ik heb een vraag